ARMBANDJE

Artikel 1 van 1
€ 18,95

Last van tranende ogen of hooikoorts? Het pollenseizoen is weer geopend! En omdat ik vanwege mijn zwangerschap geen medicijnen mocht gebruiken zag ik de bui al enigszins hangen.. Sinds ik deze om heb gedaan, heb ik nog geen last gehad van tranende ogen en mijn hooikoorts is zoveel minder.  Echt heel fijn! Omdat er veel mensen zijn die er baat bij hebben, kwamen op het idee de armbandjes tijdelijk via de webshop te gaan verkopen en inmiddels zijn ze nu al een paar jaar te bestellen. 

De armbandjes zijn er voor kinderen en volwassenen en in het bestelscherm kun je de keuze maken uit verschillende opties. 

De armbandjes zijn gemaakt van zoetwaterparels. Deze steen is helpend bij allergie en hooikoorts.

Er wordt geadviseerd de armbandjes minimaal een week de tijd te geven om optimaal te werken. De beste werking is er als je ze dag en nacht draagt. Ze houden alleen niet van water, dus tijdens het douchen of in bad gaan even afdoen. 

De sluitingen zijn van RVS in zilverkleur of goudkleur.

En baat het niet? Dan schaadt het niet! En heb je er evengoed een mooi arm- of enkelbandje bij.

Heel veel draagplezier! En let me know... Helpt het jou ook de hooikoortsperiode door?

De armbandjes worden gemaakt door Nienke en direct door haar verzonden. 

 

LET OP! Mocht je medicatie moeten gebruiken. Stenen kunnen een aanvulling zijn op medicatie, maar mogen deze niet vervangen. Dragen is op eigen risico. Laat jouw kindje nooit alleen tijdens het dragen van sieraden. 

© 2018 - 2021 Poldermuts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel