Ruilen en retourneren

Alle items die je vindt in onze webshop zijn met heel veel tijd en liefde handgemaakt. Alle boho -en winteritems worden op bestelling speciaal voor de klant gemaakt. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de maat, kleur en eventuele wensen. Alle maten en bijbehorende maten vind je in de webshop tijdens het bestelproces. Heb je hier vragen over mag je ons deze altijd stellen via de mail, instagram of de hulpbutton in de webshop. Zo kunnen we het retourneren van de items zoveel mogelijk beperken. Helaas zitten er voor kleine ondernemers hoge kosten verbonden aan het ruilen en weer verzenden van handgemaakte items. 

Mocht je toch een item willen ruilen of retourneren, neem dan altijd eerst contact op via info@poldermuts.nl en dan kijken we samen hoe we tot een passende oplossing kunnen komen waar iedereen gelukkig mee is.

De verzendkosten voor het terugsturen of ruilen zijn voor eigen rekening. Ruilen of retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na levering. De items moeten in originele staat worden teruggezonden. 

Wettelijk zijn wij verplicht om het aankoopbedrag te retourneren. Maar mocht je ons graag willen helpen, kies dan voor een tegoedbon zodat wij weer iets moois hiervoor terug kunnen geven.

Retouradres:

Poldermuts, Binnenkruier 114, 1841EM Stompetoren

© 2018 - 2023 Poldermuts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel